Cele mai noi stiri

 • Wohnen & Interieur – 2015

  In perioada 7-15 Martie 2015 vom fi prezenți împreuna cu partenerii noștri din Austria la cel mai mare târg international de mobila si decorațiuni interioare din Austria, „WOHNEN & INTERIEUR”. In cadrul târgului vom expune unele din cel mai frumoase realizări ale noastre iar un sculptor va face pe toata durata targului demonstrații de sculptura. Targul are loc la expozitia Messe din Viena si ne gasiti in standul B0715. Va așteptam cu drag!  
 • Expo Casa Mea

  In perioada 16-19 Mai 2013, ne puteti gasi la Romaero Baneasa, la expozitia “Casa Mea”.
 • Expozitie

  In perioada 19-23 septembrie 2012, ne gasiti la Salonul International de Mobila, Pavilionul H7, Romaero Baneasa, Bucuresti
 • Eveniment

  In perioada 7-11 septembrie 2011 am participat la Salonul International de Mobila din Bucuresti – SIM, la pavilionul 107, standul 8 – RomAero Baneasa!
 • Stire

  Am implinit 20 de ani de la infiintare! Va invitam sa va bucurati de experienta dobandita in acest timp, si va multumim ca ne-ati fost alaturi!
 • Eveniment:

  In perioada 8-12 septembrie 2010 am participat la targul international de mobila din Bucuresti – BIFE, pavilionul 14, standul 29.
 • Eveniment:

  In perioada 2-6 septembrie 2009 am participat la targul international de mobila din Bucuresti (BIFE 2009). Am expus doua tipuri de mobilier de bucatarie din lemn masiv, precum si un bufet si o masa din colectia Champagne, realizate integral din stejar masiv antichizat manual.
 • Eveniment:

  In perioada 19-22 mai 2009 am participat la editia a VII-a a Targului Hotel & Catering organizat de Camera de Comert si Industrie Cluj. In cadrul acestui targ am expus mobilier din lemn masiv pentru hoteluri si restaurante.
 • Eveniment:

  In martie 2009 am participat la editia aXVI-a a Targului National de Contractari de Mobila, Componente si Accesorii pentru Industria Mobilei (CONMOB). In cadrul acestui targ Asociatia Producatorilor de Mobila impreuna cu Expo Transilvania ne-a oferit o diploma de excelenta pentru mobila de bucatarie Carmen si dormitorul Mircea prezentate de noi in cadrul acestui targ.
 • Eveniment:

  In perioada 8-12 septembrie 2010 am participat la targul international de mobila din Bucuresti – BIFE, pavilionul 14, standul 29.
 • Eveniment:

  In noiembrie 2008 am participat la editia a XV-a a Targului National de Contractari de Mobila, Componente si Accesorii pentru Industria Mobilei (CONMOB). In cadrul acestui targ Asociatia Producatorilor de Mobila impreuna cu Expo Transilvania ne-a oferit o diploma de excelenta pentru mobila de bucatarie Expo.

Bun venit la Apollo!

Suntem o societate cu experienta si renume in producerea mobilierului si usilor din lemn masiv, dovada fiind sutele de mii de usi si miile de piese de mobilier vandute la nivel national si international. Din 1991 ne-am dezvoltat si ne-am perfectionat continuu, avand in momentul de fata 150 de angajati si capacitatea de a va satisface cele mai pretentioase dorinte prin produsele noastre de serie si prin unicatele proiectate conform spatiului pe care doriti sa il amenajati.

Ceea ce ne caracterizeaza pe noi este pasiunea pentru lemnul masiv. Din aceasta pasiune va oferim produse realizate integral din lemn masiv, produse a caror valoare e sporita de finisaje deosebite, sculpturi sau antichizari realizate manual. Si datorita acestei pasiuni putem sa va oferim produse de calitate ce rezista si isi multiplica valoarea peste generatii.