S44 – Balustrada sculptata din stejar

stalp sculptat
stalp sculptat detaliu sculptuara stalp balustrada sculptata capitel stalp balustrada lemn balustrada stejar colt balustrada Mana curenta sculptura manuala blazon sculptat stalp sculptat manual Mana curenta stejar masiv Mana curenta stejar masiv

O balustrada din stejar masiv sculptată manual este cu adevărat impresionantă, iar când este plasată pe o scară din granit, rezultatul este cu adevărat spectaculos. Stejarul este un lemn robust și durabil, ceea ce face ca această balustradă să fie nu numai frumoasă, ci și practică și rezistentă în timp. Sculpturile manuale adaugă un farmec aparte, făcând fiecare piesă unică și irepetabilă.

Balustrada este executata in intregime din stejar masiv si toate sculpturile sunt executate manual. Deserveste o scara existenta placata cu granit. Pentru a intoarce balustrada a fost ralizat un stalp stunjit si sculptat cu o inaltime de trei metrii si o sectiune de 300 x 300 mm.

Balustrada din acest proiect a avut urmatoarele caracteristici:

– Stâlp de capăt din stejar masiv, strunjit si sculptat, 2950 x 300 x 300;
– Baluștrii sculptați, 970 x 160 x 160, 12 buc;
– 4.4 ml mana curenta in secțiune de 120 x 120 mm, cu terminatii in forma de melc.

Finisajul a fost cu bait si lac poliuretanic.

Pretul variaza in functie de multi factori: configuratia balustradei, locatia in care se face montajul etc.

Prețul include:

 – măsurători

– configurare-proiectare, inclusiv proiect 3d

– execuție

– finisaj

– transport

– montaj

– service in garanție 2 ani

                 Finisajul inclus in preț este cu lac poliuretanic de trafic intens ICA OP 600 in 3 straturi sau cu ulei bicomponent Rubio Monocoat sau UretanWax.

Măsurătorile si proiectarea sunt incluse in preț dar daca se solicita efectuarea acestora înainte de achitarea avansului, ele se plătesc separat, in avans. Măsurătorile la fata locului se pot face contra sumei de 35 Euro in județul Cluj sau aceeași suma + deplasarea in alte județe. Proiectarea 3d a scării se poate face tot in avans contra sumei de 150 Euro sau mai mult in functie de complexitatea proiectului. Toate aceste plăti se scad din valoarea scării la momentul achitării avansului.

 Pentru orice întrebări sau informații va rog sa ne sunați la numărul de telefon 0724-274.334

 SC APOLLO SRL are o experiență de peste 30 de ani in realizarea de mobilier, uși si scări unicat. Toate lucrările noastre se executa exclusiv din lemn masiv, fără înlocuitori.

Firma deține atestatul de producător de mobilier nr.48/2018 eliberat de Comisia de atestare a producătorilor din industria mobilei si face parte din Asociația Producătorilor de Mobila din Romania.