S42 – Scara pe vanguri, stejar si fag

scara interioara pe vanguri
dulap sub scara scara stejar pe vanguri stalp de capat scara alb sculptura pe vang scara stejar moderna stalp pe podest scara interior autoportanta stalp pe zona de odihna mana curenta stejar ornamente sculptate sub trepte trepte stejar stalp scara alb balustrada moderna scara terminata cu riflaj riflaj la mansarda grinzi masive din stejar balustrada stejar scara beci dulap in nisa si pervaz scara picvnita si dulap in nisa scara stejar sper pivnita

Este un ansamblu de trei scari si dulapuri care utilizeaza spatiile aferente. O scara coboara de la parter in beci si este pe structura de beton, celalalte doua urca de la perter la etaj si apoi la mansarda. Scarile care urca sunt pe structura de lemn si sunt deosebite prin faptul ca au atata treptele cat si contratreptele curbate. Scara sprijina pe doua vanguri taiate, executate din fag de 40 mm grosime ceea ce o face sa nu scartaie. Designul stalpilor si balustrilor, plus sculptura manuala de pe vanguri ii dau un plus de eleganta. La mansarda a fost preferat un riflaj din grinzi placte cu stejar. Dulapul de sub scara este cu trei compartimente care culiseaza ca trei sertare mari.

Scara are urmatoarele caracteristici:

 • Trepte stejar masiv fâșie continua de 40 mm grosime, curbate pe fata. Sunt 4 tronsoane fiecare cu cate 8-10 trepte;
 • Doua podesturi din stejar masiv de 40 mm grosime, curbate pe fata, la fel ca treptele;
 • Contratrepte din fag vopsit alb, fâșie continua de 70 mm grosime, curbate;
 • Vanguri la perete si sub trepte cu o grosime de 40 mm;
 • Stâlpi de capăt din fag vopsit alb, si capace din stejar, cu o secțiune de 220 x 220 mm;
 • Baluștrii frezați din fag vopsit alb, de 50 x 50 mm, montați pe treapta;
 • Mana curenta din stejar masiv, frezata, cu o secțiune de 70 x 70 mm;
 • Dosul scării placat cu panel furniruit vopsit alb si decorat cu rame din fag masiv;
 • Trei dulapuri sub scara din fag vopsit alb, cu sertare big tower;
 • Scara spre pivnita cu trepte din stejar masiv de 20 mm grosime, bordurate la 40, contratrepte de 20 mm si plinta la perete de 50 x 20 mm;
 • Pervaz mare deasupra dulapului in nisa, stejar masiv de 20 mm, bordurat la 40 mm;
 • Riflaj la mansarda din grinzi statificate cu lamele de stejar in sectiune de 128 x 128 si 128 x 64 mm;
 • Structura de rezistenta sub podesturi a fost făcută din grinzi stratificate de 120 x 120 mm.

Fiind o lucrare complexa, pe langa cele descrise aici mai cuprinzand si pervazurile din stejar pentru toate geamurile casei si fiind montata in celalalt capat de tara, la Constanta, pretul este greu de dat pe fiecare element in parte. Fiind vorba practic de trei scari, doua autoportante si una placata pe beton, 12 metrii liniari de balustrada, riflaj la mansarda, sculpturi manuale pe vanguri, 6 dulapuri etc estimez la ora actuala o valoare in jurul a 20000 Euro + TVA, dar bineinteles acesta variaza de la proiect la proiect.

Prețul include:

– măsurători

– configurare-proiectare, inclusiv proiect 3d

– execuție

– finisaj

– transport

– montaj

– service in garanție 2 ani

Finisajul inclus in preț este cu lac poliuretanic de trafic intens ICA OP 600 in 3 straturi sau cu ulei bicomponent Rubio Monocoat sau UretanWax.

Măsurătorile si proiectarea sunt incluse in preț dar daca se solicita efectuarea acestora înainte de achitarea avansului, ele se plătesc separat, in avans. Măsurătorile la fata locului se pot face contra sumei de 35 Euro in județul Cluj sau aceeași suma + deplasarea in alte județe. Proiectarea 3d a scării se poate face tot in avans contra sumei de 150 Euro sau mai mult in functie de complexitatea proiectului. Toate aceste plăti se scad din valoarea scării la momentul achitării avansului.

 

Pentru orice întrebări sau informații va rog sa ne sunați la numărul de telefon 0724-274.334

 

SC APOLLO SRL are o experiență de peste 30 de ani in realizarea de mobilier, uși si scări unicat. Toate lucrările noastre se executa exclusiv din lemn masiv, fără înlocuitori.

Firma deține atestatul de producător de mobilier nr.48/2018 eliberat de Comisia de atestare a producătorilor din industria mobilei si face parte din Asociația Producătorilor de Mobila din Romania.