S52 – Scara din fag pe structura de metal.

Aici am placat cu fag o structura existenta din metal.

Rezultatul este o scara din metal cu lemn de fag care este o piesă de mobilier elegantă și modernă, care adaugă un plus de stil și rafinament oricărui spațiu.

Datorită finisajului deosebit al lemnului de fag, scara are un aspect cald și natural, care creează o atmosferă primitoare și plăcută în încăpere.

Combinarea elementelor de metal și lemn de fag creează un contrast interesant și armonios, care atrage privirile și adaugă un aer sofisticat oricărui decor.

Datorită versatilității și eleganței sale, scara din metal cu lemn de fag este o alegere excelentă pentru orice casă moderna, care își dorește să impresioneze prin design și stil.

O scara din metal placata cu lemn de fag are, printre altele, următoarele avantaje față de alte tipuri de scări:

Durabilitatea: Materialul din care este construită scara, adică metalul, este un material durabil și rezistent, care poate rezista uzurii și coroziunii. De asemenea, finisajul din lemn de fag, care este un lemn tare și durabil, contribuie la creșterea durabilității și longevității scării.

Stabilitatea: Construcția din metal asigură o stabilitate sporită, iar treptele ergonomice și bine fixate adaugă un plus de siguranță în utilizare. Aceasta face ca scara să fie o alegere bună pentru utilizarea în condiții de siguranță.

Estetica: Design-ul modern și elegant al scării, care combină elemente de metal și lemn, o face o piesă de mobilier atractivă și plăcută la vedere. Aceasta poate fi integrată cu ușurință în decorul oricărui spațiu.

Ușurința de întreținere: Finisajul cu ulei de lemn face ca scara să fie ușor de întreținut și curățat, iar metalul poate fi curățat cu ușurință cu o cârpă umedă. Aceasta face ca scara ta să fie o alegere practică și eficientă.

În general, scara din metal cu lemn de fag oferă un echilibru între funcționalitate, estetică și durabilitate, ceea ce o face o alegere excelentă pentru o varietate de medii.

Finisajul cu ulei Rubio Monocoat oferă un aspect natural și o protecție durabilă pentru suprafețele de lemn, fiind ușor de întreținut. Acesta prezintă mai multe avantaje, printre care se numără:

Protecție și durabilitate: Uleiul Rubio Monocoat protejează suprafața lemnului de umiditate, pete, zgârieturi și alte deteriorări. Acesta penetrează în porii lemnului și îl protejează de interior, formând o barieră de protecție durabilă și rezistentă.

Aspect natural: Uleiul Rubio Monocoat este disponibil într-o gamă largă de culori și creează un aspect natural, mat și fin la suprafața lemnului. Acesta permite lemnului să respire și să își păstreze aspectul natural.

Utilizare sigură: Uleiul Rubio Monocoat este fabricat din ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de semințe de in și ceara de carnauba, și nu conține VOC-uri (compusi organici volatili). Aceasta face ca utilizarea sa să fie sigură și sănătoasă, atât pentru utilizator, cât și pentru mediu.

Reparare ușoară: În cazul în care suprafața finisată cu ulei Rubio Monocoat se deteriorează sau se zgârie, este ușor de reparat prin aplicarea unui strat subțire de ulei pe zona afectată. Acest lucru face ca întreținerea și repararea să fie ușoare și rapide.

Scara din fag pe structura de metal
finisaj deosebit al lemnului de fag Combinarea elementelor de metal și lemn de fag scara din metal placata cu lemn de fag scara din metal cu lemn de fag placat cu fag