3. Crama cu loc pentru degustare vinuri

Lucrare complexa ce consta in amenajarea completa a unui subsol intr-o vinoteca. Include:

  • spaitiu generos pentru pastrarea vinurilor la temperatura controlata, cu diferite tipuri de rafturi si suporturi pentru sticlele de vin. Include o zona centrala decorativa.
  • zona de degustare de vinuri cu o masa ovala si scaune, cu pereti decorati cu basoreliefuri sculptate manual in lemn de cires. Deasupra acestei mese se afla un candelabru generos cu potentiometru pentru reglarea intensitatii luminii, ce permite sa se verifice claritatea si consistenta vinurilor servite.
  • imbracare stalpi si arcade,
  • bar si retrobar pentru servirea bauturilor tari sau a cafelei,
  • cuier
  • usa cu sculptura cu tema viticola.

Proiect personalizat, realizat in functie de nevoile clientului si de particularitatile spatiului de mobilat. Crama poate sa fie pentru uz personal sau sa deserveasca podgorii, restaurante sau hoteluri. Caldura lemnului masiv de stejar si obiectele de iluminat dispuse strategic compenseaza racoarea subsolului si lipsa luminii naturale.

Asiguram servicii complete de design, proiectare, transport si montaj.

Placari pereti cu lemn masiv - boiserie - Mobilier pentru vinoteca din lemn masiv
Mobilier pentru vinoteca din lemn masiv Mobilier pentru vinoteca din lemn masiv Placari pereti cu lemn masiv - boiserie - Mobilier pentru vinoteca din lemn masiv Mobilier pentru vinoteca din lemn masiv Mobilier pentru vinoteca din lemn masiv