Despre noi

APOLLO. Din pasiune pentru lemn

Am inceput activitatea de productie inca din 1991 in localitatea Livada, judetul Cluj, la 38 km de Cluj-Napoca, unde ne gasiti in continuare.


Cuvintele cheie ale activitatii noastre sunt: lemn masiv, calitate, respectarea termenelor, garantie, longevitate.

Lemnul masiv si incadrarea in ceea ce se numeste stil, va asigura ca mobila produsa de noi nu se va demoda niciodata si ca va supravietui peste generatii. Produsele noastre se pot integra usor intr-un interior clasic sau la fel de bine pot pune in valoare o arhitectura contemporana.
Intr-o lume sufocata de imitatii ale lemnului noi va oferim caldura, eleganta si nobletea autentica a pieselor din lemn.

Calitatea si respectarea termenelor ne-au permis sa ne dezvotam continuu si sa aflam ca cea mai buna reclama o constituie miile de clienti multumiti. In acest fel ne-am construit un renume invidiat de multi alti producatori.

Garantia pe care o oferim tuturor produselor noastre reprezinta o dovada in plus ca scopul nostru este calitatea reala, nu doar cea aparenta.
Longevitatea produselor realizate integral din lemn masiv nu poate fi egalata de nici un alt tip de material.

In ceea ce priveste gama de produse aceasta este una vasta, firma noastra avand capacitatea de a va oferi variante complete de echipare atat pentru LOCUINTE cat si pentru HOTELURI, RESTAURANTE, PUBURI, CRAME si VINOTECI PERSONALE, BIROURI DIRECTORIALE sau CASE DE VACANTA, produsele noastre din lemn masiv oferindu-va durabilitate, finete si rafinament.

Produsele noastre

Dintre produsele noastre enumeram:

MOBILA DE BUCATARIE

DORMITOARE

DULAPURI INZIDITE

MOBILIER COMPLET PENTRU LIVING

MESE SI SCAUNE

SCAUNE

BIROURI SI BIBLIOTECI

MOBILIER PENTRU BAI

MOBILIER PENTRU RESTAURANTE, HOTELURI, PENSIUNI

CUIERE SI MOBILA DE HOL

LAMBRIURI ELEGANTE SI IMBRACARI DE TAVANE, COLOANE SI GRINZI

USI PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR

PERVAZE DE ACOPERIRE CU LATIME VARIABILA SI INTR-O GAMA LARGA DE MODELE

0+
Ani de
Experienta

Collaborare

Aveti un proiect de realizat?